HJK onnistui torstaina tekemään voiton tuoneen vierasreissun Göteborgiin, kun se kaatoi Eurooppa-liigan karsinnoissa IFK Göteborgin lukemin 2-1.

Kolmannen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa HJK siirtyi toisen puoliajan alussa johtoon, kun maalista vastasi Atomu Tanaka.

Göteborg tuli kuitenkin tasoihin sekavan tilanteen yhteydessä, missä Emil Salomonsson onnistui maalinteossa.

Tulostaululla 1-1-lukemat eivät kuitenkaan pitkään pysyneet, sillä vain paria minuuttia myöhemmin HJK oli uudelleen johdossa.

Asialla oli Alfredo Morelos, jonka kaukokuti upposi Göteborgin maalivahdin John Alvbagen kautta sisään.

Mainiosta lopputuloksesta huolimatta HJK:lle tuli murheita. Sen ensimmäisen maalin iskenyt ja toista osumaa syöttämässä ollut Tanaka sai kolhun ja joutui jättämään kentän loukkaantuneena.

Toinen osaottelu pelataan ensi torstaina Helsingissä. Parin voittaja etenee Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.