Manchester Cityn hankinta: ”Jopa Zlatanin mielestä hän on maailman paras valmentaja”

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester Cityn tuore hankinta Ilkay Gundogan ylistää uutta päävalmentajaansa Pep Guardiolaa. Gundoganin mukaan jopa Zlatan Ibrahimovic arvostaa Guardiolan parhaaksi valmentajaksi, jonka kanssa Ibrahimovic on työskennellyt.

Ruotsin tähtipelaaja kritisoi kirjassaan kovasti Guardiolaa pelattuaan FC Barcelonassa hänen alaisuudessaan. Ibrahimovicin mukaan Guardiola ei osannut käsitellä pelaajia ja ruotsalaisen mukaan valmentajavelho oli ”nössö”.

Gundoganin mukaan Ibrahimovic silti arvosti Guardiolaa.

– Jopa pelaajat, jotka eivät pidä hänestä, arvostavat häntä ja paras esimerkki tästä on Ibrahimovic, Gundogan täräytti toimittajille.

– Luin hänen (Ibrahimovic) kirjastaan, ettei hän pidä Guardiolasta, mutta hän silti sanoo, että Guardiola on paras valmentaja, jonka kanssa hän on työskennellyt. Se oli erityistä lukea, mutta hän oli vain rehellinen, Gundogan jatkoi.

Ibrahimovicilla saattaisi olla eriävä mielipide asiaan, jos häneltä kysyttäisiin nyt asiasta. Ibrahimovic on usein sanonut, että Jose Mourinho on ollut hänen paras valmentajansa. Mourinho ja Ibrahimovic ovat ensi kaudella yhdessä Manchester Unitedissa.

Lähde: goal.com


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!