© Kuva: Getty Images

Niin katoavaista on kunnia – Valioliigastarat eivät mahtuneet MLS:n All Star -miehistöön!

Entiset Valioliigan supertähdet Frank Lampard, Steven Gerrard ja Ashley Cole eivät mahtuneet Yhdysvaltain Major Soccer Leaguen All Star -joukkueeseen, joka pelaa harjoitusottelun Arsenalia vastaan San Josessa viikon päästä.

Sen sijaan vanhan mantereen puolella uransa kukkeuden kokeneista hiipuvista tähdistä mukana ovat esimerkiksi Didier Drogba ja Andrea Pirlo.

Joukkue:

Maalivahdit: David Bingham (San Jose Earthquakes), Andre Blake (Philadelphia Union)

Puolustajat: Matt Besler (Sporting Kansas City), Steve Birnbaum (D.C. United), Laurent Ciman (Montreal Impact), Andrew Farrell (New England Revolution), Liam Ridgewell (Portland Timbers),Keegan Rosenberry (Philadelphia Union), Brandon Vincent (Chicago Fire), Kendall Waston(Vancouver Whitecaps FC)

Keskikenttäpelaajat: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Mauro Diaz (FC Dallas), Giovani dos Santos (LA Galaxy), Jermaine Jones (Colorado Rapids), Kaká (Orlando City SC), Sacha Kljestan (New York Red Bulls), Darlington Nagbe (Portland Timbers), Andrea Pirlo (New York City FC), Wil Trapp(Columbus Crew SC)

Hyökkääjät: Clint Dempsey (Seattle Sounders FC), Didier Drogba (Montreal Impact), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Cyle Larin (Orlando City SC), Ignacio Piatti (Montreal Impact), David Villa(New York City FC), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)