Real Madridin jättiläiset vastakkain EM-kisojen välierässä: ”En sano kumpi on parempi pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Wales ja Portugali kohtaavat EM-turnauksen välierässä keskiviikkona. Vastakkain on samalla myös Real Madridin megatähdet Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo.

Bale on ollut tärkeässä roolissa johdattaessaan Walesin upeasti EM-turnauksessa välieriin. Bale on onnistunut maalinteossa kolmesti, kun Portugalin kapteeni Ronaldo on maalannut maaliverkkoja kahdesti.

– Cristiano on loistava pelaaja. Rakastan pelaamista hänen vierellään. Ymmärrämme toisiamme kentällä hyvin Realissa, Bale ylisti seurakaveriaan Gazzetta Worldin mukaan.

Keskiviikkona joukkuetoverit joutuvat unohtamaan ystävyyden 90 minuutin ajaksi. Bale heitti pienen piikin Ronaldon oman arvonsa tunnistavasta asenteestaan.

– En tiedä minkälaiset paineet hänellä on niskassaan Portugalin kanssa. Tiedän sen, että olen hiljainen kuten joukkueeni. En ole se kaveri, joka sanoo kumpi on parempi pelaaja meistä kahdesta, Bale heitti

Portugali on selvinnyt välieriin saakka voittamatta yhtäkään ottelua turnauksessa varsinaisella peliajalla. Bale ei anna tilastokummajaisen hämätä.

– Jos Portugali on välierissä, se ei ole tapahtunut sattumalta. Sama pätee meihin, Bale muistutti.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!