© Kuva: Juha Tamminen

Alexei Eremenko Jr. haukkui Veikkausliigan tason – ammattilaisura loppui SJK-sopimukseen

SJK:n kanssa viime keväänä sopimuksen purkanut Alexei Eremenko Jr. avautui omasta urastaan Österbottens Tidningenille. Eremenko ei pitänyt suomalaista Veikkausliigaa enää ammattisarjana.

– Päätin ammattilaisurani, kun kirjoitin sopimuksen SJK:n kanssa. Taso ei ole riittävän korkea, jotta sitä voisi kutsua ammattilaisuudeksi, Eremenko totesi Österbottens Tidningenille.

Eremenko pelasi FF Jarossa viime kaudella, kun hän halusi auttaa isäänsä, joka toimi joukkueessa valmentajana. Jaro putosi kuitenkin kauden päätteeksi sarjatasoa alemmas Ykköseen.

Sen jälkeen pitkän uran ulkomailla tehnyt Eremenko teki sopimuksen SJK:n kanssa, joka nostatti ison mediakohun. Yhteistyö päävalmentaja Simo Valakarin kanssa ei kuitenkaan lähtenyt ikinä toimimaan ja sopimus purettiin yhteisymmärryksessä viime keväänä.

Eremenko kertoi lehdelle, että hän keskittyy nyt muihin puuhiin. 33-vuotias suomalainen käy valmennuskurssia Skotlannissa.

Ikä ei olisi este keskikenttäpelaajalle jatkaa uraansa, mutta tältä erää Eremenko on laittanut nappulakengät naulaan ainakin ammattilaisuuden kannalta.

– Voin edelleen kuvitella pelaavani Suomessa, mutta se olisi enemmän huvin vuoksi, Eremenko kertoi.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!