Crystal Palaceen täksi kaudeksi Liverpoolista siirtynyt Christian Benteke ei omien sanojensa mukaan sopeutunut kesken kauden tulleen Jürgen Kloppin pelitapaan.

Benteke uskoo, että hänen aikakautensa Liverpoolissa olisi ollut erilainen entisen managerin Brendan Rodgersin alaisuudessa. Klopp korvasi Rodgersin viime viime vuoden lokakuussa.

– En näe aikakauttani Liverpoolissa pettymyksenä. Kun tein sopimuksen heidän kanssaan, siellä oli eri valmentaja, ja hänen kanssaan tilanne olisi voinut päättyä eri tavalla, Benteke kertoi Daily Mailille.

Benteke oli aloituskokoonpanon hyökkääjä Rodgersin alaisuudessa. Alku oli lupaava myös Kloppin aikakaudella, mutta lopulta Benteke vajosi vaihtohyökkääjän rooliin Roberto Firminon ja Divock Origin taakse.

– En sopinut uuden managerin pelisysteemiin. Se oli henkisesti raskasta, mutta en halua etsiä tekosyitä. Olisin voinut myös pelata paremmin silloin, kun kentälle pääsin.

Benteke siirtyi täksi kaudeksi Crystal Palaceen 32 miljoonalla punnalla, eikä belgialainen kadu Liverpoolissa vietettyä aikaansa.

– Hänellä (Klopp) oli tarkka systeemi, johon en sopinut. Se oli minusta kiinni. Tällaista tapahtuu uralla, enkä kadu mitään, Benteke sanoi.

Lähde: goal.com