IS: Mika Väyrynen siirtyy HIFK:hon

© Kuva: Juha Tamminen

Ilta Sanomat uutisoi Mika Väyrysen, 34, siirtyvän Helsingin IFK:hon. Väyrynen pelasi viimeksi Pohjois-Amerikassa MLS-sarjaa Los Angeles Galaxyn joukkueessa. Väyrynen on keskikenttäpelaaja.

Väyrynen on edustanut Veikkausliigassa viimeksi HJK:ta, joten Väyrysen siirto HIFK:n riveihin tuo entisestään väriä 10. elokuuta pelattavaan Stadin derbyyn, jossa kohtaavat HJK ja HIFK.

HIFK ei ole vielä julkistanut Väyrysen sopimusta, mutta seura on sanonut esittelevänsä ’merkittävän pelaajasopimuksen’ tänään harjoitusten yhteydessä.

Väyrynen on edustanut urallaan Hollannissa SC Heerenveeniä ja PSV Eindhovenia sekä Englannissa Leeds Unitedia. Veikkausliigassa Väyrynen on pelannut FC Lahdessa, FC Jokereissa ja HJK:ssa.

HIFK tiedotti viime viikolla pestanneensa uudeksi päävalmentajakseen Antti Muurisen. Lisäksi helsinkiläisseura hankki maalivahtiosastolleen täydennystä, kun Tomi Maanoja siirtyi FC Lahdesta HIFK:hon loppukauden kattavalla sopimuksella.

HIFK on tällä hetkellä Veikkausliigassa toiseksi viimeisenä, eli karsijan paikalla. Veikkausliigan toiseksi viimeinen joukkue karsii Ykkösen toiseksi sijoittunutta vastaan sarjapaikasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.