Ykkösen seura pestasi kunniajäsenensä toimitusjohtajan pallille

© Kuva: Juha Tamminen

FC Haka Oy:n hallitus on nimittänyt Olavi ”Olli” Huttusen FC Haka Oy:n toimitusjohtajaksi syyskuusta alkaen. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja Huttunen toimii aluksi tehtävässä osa-aikaisesti. Haka on Ykkösessä viidentenä.

– Tehtäväkenttä on laaja. Ensisijaisesti tällä kovalla satsauksella seuran tulevaisuuteen haetaan vahvuutta ja järjestelmällisyyttä asiakkuuksien hoitamiseen, myyntiin ja urheilupuolen johtamiseen, FC Hakan puheenjohtaja Marko Laaksonen kertoo seuran tiedotteessa.

Huttunen pelasi aikoinaan Hakassa 432 pääsarjaottelua. Vuosina 1996-2009 hän toimi Hakassa valmentajatehtävissä, joista vuodesta 2002 lähtien päävalmentajana. Vuosina 2010 ja 2011 Huttunen toimi Hakassa ensin urheilutoimenjohtajana ja myöhemmin myös toimitusjohtajana.

Huttunen on FC Hakan kunniajäsen ja hän on saanut myös seuran arvostetuimman huomionosoituksen eli Juuson Plaketin. Huttunen valmensi viimeksi Veikkausliiga-seura Vaasan Palloseuraa, josta hän vuosi sitten kesäkuussa sai potkut. Huttunen ehti toimia VPS:n päävalmentajana reilut kolme kautta (2012-15).

– On hienoa palata kotiin. Olin aikoinaan 34 vuotta Hakassa ja viisi poissa. Ihmiset tuntevat minut ja minä ihmiset, Huttunen kertoo.

Huttusen mukaan paluuseen on kaksi selkeää syytä.

– Toinen on Haka ja toinen sosiaalinen elämä, sillä ystävät ovat täältä. Ei tällaisia sympatioita voi muuta seuraa kohtaan olla, Huttunen painottaa.

Lähde: FC Haka


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!