Zlatan on ylimielinen supertähti? Ei suinkaan, väittää joukkuetoveri

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic tunnetaan värikkäistä kommenteistaan, joista ei itseluottamusta puutu. Manchester Unitedin Michael Carrick kuvailee uutta seuratoveriaan kuitenkin kaikkea muuta kuin ylpeäksi.

34-vuotias Zlatan Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitedin riveihin Ranskasta, kun hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyi kesäkuussa.

Michael Carrick kertoi mielipiteensä supertähdestä seuran ottelulehtisessä, joka julkaistiin ennen perjantai-illan Valioliigaottelua Southamptonia vastaan.

– ”Ibra” on todella mukava kaveri ja vaatimaton pukukopissa. Hän on sopeutunut todella hyvin. Se on mukavaa, sillä hän on nähnyt siihen vaivaa ja sen huomaa. Ei minulla ole paljon sanottavaa hänen urastaan tai taidoistaan. Hän on jo osoittanut mitä hän tuo joukkueelle, Carrick hehkutti.

Manchester United käytti ennätyssumman rahaa anastaessaan ranskalaisen Paul Pogban Italiasta takaisin riveihinsä. Carrick kehuu luonnollisesti myös 23-vuotiasta keskikenttäpelaajaa.

– Paul on Paul, sama jätkä, joka harjoitteli meidän kanssamme nuorempana. Hän oli huikea lupaus ja nyt hän on kasvanut huikeaksi pelaajaksi ja siksi hän on täällä. Olen varma, että hän on tyytyväinen, että kaikki on nyt sovittu ja hän voi keskittyä pelaamaan tässä hienossa seurassa.

Sekä Ibrahimovic että Pogba ovat avauksessa illan ottelussa.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!