HIFK-tähti: ”Zlatanin epäilijät ovat vaienneet”

© Kuva: Getty Images

Monivuotinen Huuhkajien keskikenttämies, nykyinen HIFK:n moottori Mika Väyrynen odottaa Zlatanilta jälleen yhtä mahtisuoritusta, kun ManU kohtaa Leicesterin Englannin Valioliigassa lauantaina.

Väyrynen arvioi iltapäiväottelua Viasatin studioasiantuntijana yhdessä Pasi Rautiaisen kanssa, ja erityisesti Zlatanin vire kiinnostaa.

– Katselin Feyenoordin ja ManU:n välistä Eurooppa-liigan ottelua. Koko peli muutti luonnettaan, kun Zlatan tuli vaihdosta kentälle. Tulosta se ei ihan muuttanut, mutta ero pelin aiempiin tapahtumiin oli huima. Siksi Zlatan on sinne hankittukin: hän kääntää pelejä, Väyrynen sanoi.

– Minua ei yllätä, että Zlatanin alkukausi on mennyt niin hyvin. Kun epäilijöitä on, Zlatan yleensä tukkii heidän suunsa pelaamalla mahtavasti. Niin on käynyt nytkin. Epäilijät ovat vaienneet.

ManU:n vastustaja Leicester on viime aikoina saanut pelinsä kulkemaan. Väyrysen mukaan joukkue selvisi pienellä mestaruuskrapulalla.

– Alussa oli vaikeaa, mutta sitä he odottivatkin. Manageri [Claudio] Ranieri sanoi jopa julkisesti, että hankala kausi on tulossa. Mutta hiljakseen he ovat kääntäneet kurssiaan ja näyttäneet, että joukkue on edelleen vahva.

– Hallitseva mestari tulee Old Traffordille kuitenkin haastajana.

Toisessa Viasatin studio-ottelussa Liverpool isännöi Hullia. Tässä ottelussa on ”Väykän” mielestä vain yksi suosikki.

– Liverpool on täysin selvä suosikki. Kaikki muu kuin kotijoukkueen voitto olisi jättiyllätys. Joukkue omaksuu koko ajan paremmin [Jürgen] Kloppin pelityylin. En usko, että Hull pystyy sitä pysäyttämään.

– Enemmän tulen seuraamaan juuri Kloppin nopeaa pelityyliä ja sitä, mitä tapahtuu, kun he saavat pallon, kuin yksittäisiä pelaajia. Firmino on ollut vahva viime aikoina, mutta silti Liverpool on vieläkin kiinnostavampi nimenomaan joukkueena.

Lauantain muissa Valioliigaotteluissa kohtaavat Bournemouth ja Everton, Middlesbrough ja Tottenham, Stoke ja WBA, Sunderland ja Crystal Palace sekä Swansea ja Man City.

Valioliigalauantain päättää herkkupala, kun Lontoon paikallisessa iskevät yhteen Arsenal ja Chelsea.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.