Uutisoimme eilen, että Joey Barton oli poistettu seuransa Rangersin harjoituksista viime tiistaina, eikä Bartonilla ole asiaa joukkueen harjoituksiin vasta kuin ensi maanantaina (lue uutinen). Barton pyysi Twitterissä anteeksi käytöstään.

Bartonin mukaan tiistain harjoituksissa käytiin lauantaista 5-1-tappiota Celticille läpi kovin sanoin. Barton otti harjoituksissa yhteen Andy Hallidayn kanssa.

– Olimme keskustelussa selvästi eri mieltä ottelun tapahtumista ja joitain tylyjä sanoja vaihdettiin, mutta ei mitään sen enempää, Barton kirjoitti Twitterissä.

– Joka tapauksessa jotkut sanat ylittivät rajan. Hyväksyn sen, että osa sanomisistani ei ollut hyvksyttävää ja pyydän sitä varauksettomasti anteeksi, Barton jatkoi.

Rangersin manageri Mark Warburton poisti Bartonin välikohtauksen jälkeen harjoituksista. Bartonin mukaan Warburton sanoi, että olisi parasta, jos Barton miettisi sanomisiaan, eikä saapuisi joukkueen mukaan vasta kuin maanantaina. Rangers pelaa lauantaina Ross Countya vastaan, josta Barton on siis sivussa

– Vaikka en koe, että tämä oli tarpeellista, hyväksyn täysin managerin päätöksen.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

👑 Joey Barton 👑

@Joey7Barton
To respond to news reports circulating this evening...