Klubi-legenda: ”Manchester Cityn valmius on yllättänyt”

© Kuva: Getty Images

HJK:n legendaosastoon viimeistään tämän kauden jälkeen kuuluva Sebastian Sorsa on Viasatin Valioliiga-asiantuntijana lauantaina, kun Manchester City kohtaa Bournemouthin klo 17.

Sorsa on pelikiireiltään ehtinyt seurata tarkasti Englannin pääsarjaa, ja hänen papereissaan City on jopa ylisuorittanut.

– Joukkueessa ovat roolit hyvässä kunnossa. He avaavat peliään ihan omalla tavallaan, ja se toimii. Pelaajat myös menevät puolustusasemiin erittäin tehokkaasti, Sorsa arvioi.

– Olen yllättynyt siitä, miten valmista Cityn peli on. Vaikka Pep Guardiola on tehnyt mahtavaa jälkeä muualla, tämä on kuitenkin hänen ensimmäinen kautensa Englannissa. Yleensä sopeutuminen vie manageriltakin vähän enemmän aikaa.

Tämän kauden jälkeen HJK:n jättävä Sorsa ei juuri anna lauantaina mahdollisuuksia Bournemouthille.

– Ei heillä ole ainakaan mitään hävittävää vieraskentällä. He laittavat varmasti hyvin puolustusvoittoisen nipun kentälle ja tähtäävät, kuten yleensä, vastahyökkäyksiin. Siellä on suoraviivaisia pelaajia kärjessä. Vastahyökkäyksiin lähdetään vauhdilla ja viedään määrätietoisesti loppuun asti.

– En silti näe kuin minimaalisen yllätyssauman. City on ollut niin vahva toistaiseksi.

Manchester City on aloittanut kautensa neljällä voitolla. Viikolla joukkue aloitti myös Mestarien liigan voitolla. Vastustaja Bournemouth on kerännyt neljästä ottelustaan neljä pistettä.

Lauantain muissa Valioliigaotteluissa on ennakkosuosikeista tulessa Arsenal, joka yrittää hakea hyvälle Mestarien liigan vierastasapelilleen jatkoa Hullin vieraana.

Mestarien liigassa väkevästi aloittanut mutta Valioliigassa yskinyt Leicester kohtaa kotonaan Burnleyn. Muut lauantain ottelut ovat West Bromwich-West Ham ja Everton-Middlesbrough.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.