Liverpool haki komeasti täyden pistepotin Stamford Bridgeltä maalein 1-2. Liverpool-kapteeni Jordan Henderson vastasi kauden komeimmasta osumasta.

Punapaidat aloittivat ottelun vauhdikkaasti. Jürgen Kloppin prässipelaaminen toimi ja Liverpool pääsi useasti kääntämään nopeasti peliä keskialueelta.

Dejan Lovren vei vierasjoukkueen 0-1-johtoon 17. minuutilla Philippe Coutinhon millintarkasta keskityksestä. Edellisen kerran Lovren teki maalin Southamptonissa tammikuussa 2014.

Chelsea ei saanut ensimmäisellä puoliajalla juonesta kiinni, ja Liverpool lisäsi johtoa ennen taukoa 36. minuutilla. Henderson ampui kauden komeimman osuman yli 20 metristä tarkasti vasempaan yläkulmaan.

Toisella puoliajalla Chelsea otti pelin hallintaansa paremmin. Diego Costa aloitti sinipaitojen takaa-ajon 61. minuutilla. Nemanja Matic teki upean esityön ja Costa sai siirtää pallon sisään helposti lähietäisyydeltä.

Liverpoolin puolustus toimi todella hyvin läpi ottelun, eikä Chelsea loppurynnistyksestä huolimatta saanut tasoitusta aikaiseksi. Liverpool nousi sarjataulukossa Chelsean kanssa samoihin pisteisiin neljänneksi. Tappio oli Chelsealle kauden ensimmäinen.