SJK nousemassa salakavalasti mestaruustaisteluun: ”Pystymme jatkamaan voittamista”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK:n alkukausi oli kaamea. Voittoja ei tahtonut irrota millään ja viime kauden mestari oli jo jämähtämässä alempaan keskikastiin. Seitsemästä ensimmäisestä pelistään SJK voitti ainoastaan yhden.

Loppukesästä homma alkoi kuitenkin toimia. Seitsemästä viime pelistä on tullut viisi voittoa ja SJK läähättää jo mukana mitalitaistelussa. Hyökkääjä Billy Ions siirtyi elokuussa SJK:n riveihin PS Kemistä. Britti kertoo sopeutuneensa mainiosti joukkueeseen. Hän on tehnyt jo kolme maaliakin seinäjokisille.

– Kaikki on mennyt todella hienosti tähän asti. Joukkuekaverit ovat loistavia ja jalkapallo, mitä pelaamme, on mielestäni fantastista. Toivon, että pystymme pitämään tasomme ja pystyisin itsekin pelaamaan samalla tavalla kuin tähänkin asti, Ions sanoo seuran nettisivuilla.

SJK on noussut sarjassa jo neljänneksi. Jos se voittaa tänään rästiottelussa kotonaan KuPS:in, joukkue nousee jo pisteen päähän kolmantena olevasta Ilveksestä ja ero kärjessä porskuttavaan HJK:honkin olisi vain neljä pistettä.

– Uskoisin kyllä, että joukkueena me pystymme jatkamaan voittamista, ja mikä vain on vielä mahdollista, kommentoi Ions.

– Kotiottelu on taas edessä ja se on erittäin tärkeä sellainen. Voitto on ainoa asia, mitä meiltä siitä odotetaan ja me kaikki tiedämme sen. Oikeastaan siinä on kaikki, mitä tulevasta pelistä voi sanoa, sanoo Ions.