Yllätysmies ampui elintärkeän voiton Tottenhamille: ”Hän on täysin liekeissä”

© Kuva: Getty Images

Korealainen Son Heung-min iski ottelun ainoan maalin, kun Tottenham haki Mestarien liigassa elintärkeän voiton Moskovasta.

Manageri Mauricio Pochettino ylisti 24-vuotiasta korealaista, joka on iskenyt tällä kaudella viiteen peliin nyt jo viisi maalia.

– Hän on täysin liekeissä ja meille on erittäin tärkeää, että se vire pysyy. Olen hyvin onnellinen hänen puolestaan, Pochettino sanoi, Daily Mailin mukaan.

Erityisen tärkeää korealaisen maalivire on siksi, että Harry Kanen nilkkavamma saattaa pitää hänet poissa kentiltä vielä kuukauden.

– Harry oli todella hyvä ennen loukkaantumistaan. On erittäin tärkeää, että meillä on nyt toinenkin mies, joka tekee jatkuvasti maaleja.

Pochettino oli täysin maansa myynyt, kun Tottenham hävisi avausottelun Monacolle kotonaan. Nyt tunnelmat olivat täysin erilaiset. Kun Monaco ja Leverkusen pelasivat tasan, on Tottenham lohkokakkosena pisteen Monacosta.

– Yritimme olla nyt liikkuvampia puolustuksessa. Siksi vaihdoin Vincent Janssenin mukaan peliin ja se toimi heti, saimme välittömästi upean maalin. Joskus vaihdot toimivat, joskus eivät, Pochettino sanaili.

– On todella tärkeää, että olemme nyt lohkon kakkosena. Neljä peliä on jäljellä ja kaikki on taas mahdollista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.