Carles Puyol: ”Guardiola tulee muuttamaan englantilaisen jalkapallon”

Barcelonan entinen kapteeni Carles Puyol uskoo, että hänen entinen valmentajansa Pep Guardiola tulee mullistamaan koko englantilaisen jalkapalloilun.

Herrat voittivat yhdessä kolme La Ligan titteliä ja kahdesti Mestarien liigan.

– Pepin taktinen ajattelu on ihan erilaista, mihin Englannissa on totuttu. Hän tulee muuttamaan koko englantilaisen jalkapalloilun, vaikka samalla siitä tulee hänen uransa suurin haaste, Puyol kertoo Daily Mirrorille.

– Monien mielestä jalkapallo Englannissa on täysin erilaista kuin muualla ja he ovat oikeassa. Mutta se tapa, jolla Guardiola tekee työtään, asettaa kaikille muillekin paineita tehdä asioita toisella tavalla, entistä paremmin.

– Suurin haaste on muuttaa pelitapa vähemmän suoraviivaiseksi. Englannissa on aina pelattu pitkää palloa ja topparit ovat isokokoisia. Esimerkiksi minä en olisi koskaan voinut lyhyen mittani takia pelata Valioliigassa, Puyol sanoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.