Portugali otti tärkeän avausvoiton MM-karsinnoista, kun kotikentällä Andorra kaatui murskalukemin 6-0. Portugalin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo laukoi Portugalille peräti neljä osumaa.

Andorra oli täysi vastaantulija Portugaliassa. Ronaldo ei aikaillut maalinteon aloittamisessa, sillä vain kuusi minuuttia oli ehditty pelata, kun Real Madridin supertähti oli viimeistellyt jo kaksi osumaa.

Tauolle mentiin 3-0-lukemista. Kolmannen osuman Portugalille teki Joao Cancelo. Toisen puoliskon toisella minuutilla Ronaldo viimeisteli hattutemppunsa. Neljäs osuma oli Ronaldolle historiallinen, sillä se oli ensimmäinen kerta maajoukkueessa, kun portugalilaistähti tekee neljä maalia yhdessä ottelussa.

Andre Silva viimeisteli loppulukemat ottelun loppuhetkillä. Voiton myötä Portugali nousi oman MM-karsintalohkonsa kolmanneksi.