© Kuva: Getty Images

David Villa MLS:n play offeista: ”Nämä pitäisi kopioida Eurooppaankin!”

Yhdysvaltain ammattilaisliigan Major League Soccerin kausi päättyy pudotuspeleihin. Eurooppalaisille jalkapallofaneille ajatus on täysin vieras.

Entinen Barcelonan tähti David Villa on nykyisin New York City FC:n kapteeni – ja hän pitää pelitapaa loistavana.

– Nyt on runkosarja pelattu ja vielä 12 joukkueella on mahdollisuus mestaruuteen. Tämä on joka joukkueelle todella jännittävää. Niin myös kaikille faneille ja jalkapalloihmisille tässä maassa, 34-vuotias Villa hehkutti MLS:n virallisilla nettisivuilla.

– Pidän todella tästä formaatista. Euroopassa tämä voitaisiin hyvin kopioida. Monesti esimerkiksi Espanjan tai Italian liigassa viimeiset 10 kierrosta ovat todella tylsiä, koska mestaruus on jo ratkennut tai sitten siitä taistelee korkeintaan kaksi joukkuetta, Villa sanoo.