Manchester Unitedin manageri Jose Mourinholta odotetaan ensi perjantaihin mennessä vastausta liittyen kommenttiinsa Liverpoolia vastaan tuomaroineen Anthony Taylorin työskentelystä.

Mourinho kommentoi ennen Liverpool-peliä, että Taylorin on vaikea suoriutua hyvin kyseisestä ottelusa, sillä Taylor asuu itsekin Luoteis-Englannissa, josta molemmat seurat Manchester United ja Liverpool ovat kotoisin.

Englannin jalkapalloliitto, FA, odottaa perjantaihin mennessä Mourinholta vastausta siitä, missä vaiheessa Mourinhoa mahdollisesti rankaistaan tuomarityöskentelyn kommentoinnista ennen ottelua.

Sääntö tuli Valioliigassa käyttöön vuonna 2009. ManU-manageri Sir Alex Ferguson sai ensimmäisenä säännön rikkomisesta rangaistuksen, kun hän kommentoi ennen Chelsea-ottelua vuonna 2011, että tulevan ottelun erotuomari Howard Webb on ehdottomasti maan paras tuomari.

Mourinho kehui 0-0-tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen Taylorin tuomarityöskentelyä sanoen, että Taylor suoriutui vaikeasta paikasta hienosti.

Lähde: goal.com