Suomi hävisi dramaattisen loppuvaiheiden jälkeen Islannille vieraskentällä 3-2. Voitto maistui jo suomalaispelaajien suupielessä, mutta Islannin lisäajalla tehdyt kaksi maalia pilasi Huuhkajien juhlat.

Islannin voittomaali oli vähintäänkin kyseenalainen, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Suomen puolustaminen oli loppuhetkillä luokatonta. Vahvasti läpi ottelun pelannut puolustuslinja ei pystynyt olemaan vahvimmillaan kaksinkamppailuissa ottelun tärkeimmillä hetkillä.

Islani vei pääpallot loppuhetkillä kovalla prosentilla Suomen rangaistusalueella ja rokotti erikoistilanteista. Muutenkin Suomi oli selvästi heikompi läpi ottelun nimenomaan Islannin erikoistilanteissa. Pitkät rajaheitot tuottivat lähes poikkeuksetta ongelmia Suomen puolustukselle.

Hyökkäyspäässä Huuhkajat esitti yhden parhaimmista peleistään. Pelirohkeutta löytyi keskikentällä ja palloa uskallettiin pelata ahtaisiin väleihin. Lisäksi maalintekotehokkuus oli nyt sillä tasolla, millä sen pitää olla, jos Suomi haaveilee nykyisellä pelisysteemillä voittaa otteluita.

Katso galleriastamme suomalaispelaajien arvostelut (kouluarvosana-asteikolla 4-10) huonoimmasta parhaimpaan painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.