© Kuva: Getty Images

Huuhkajien MM-lohkon joukkueille tulossa rangaistuksia?

Kroatia ja Kosovo joutuvat FIFA:n kurinpitomenettelyyn kannattajiensa käytöksen vuoksi. Molemmat pelaavat Suomen lohkossa MM-karsinnoissa.

Joukkueet pelasivat karsintaottelun 6.10. ja sen aikana kummankin joukkueen fanit lauloivat Serbian vastaisia pilkkalauluja. Kosovo itsenäistyi 2008 juuri Serbiasta, ja Serbia vastusti Kosovon ottamista FIFA:n jäseneksi.

BBC:n mukaan molempia maita saattaa odottaa rangaistus. Jo aiemmin tänä vuonna Kroatialle annettiin rangaistus, jonka mukaan se joutuu pelaamaan kaksi kotiotteluaan tyhjille katsomoille. Ensimmäinen niistä oli ottelu Turkkia vastaan syyskuussa ja toinen on marraskuun Islanti ottelu.

Tuolloinkin kyse oli katsojien epäasiallisesta käytöksestä ystävyysotteluissa Unkaria ja Israelia vastaan.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!