© Kuva: Getty Images

Jamie Redknapp ruoskii Jose Mourinhoa: ”Mikä järki oli ostaa nämä pelaajat?”

Entinen Liverpoolin legenda Jamie Redknapp arvostelee voimakkaasti Manchester Unitedin manageria Jose Mourinhoa.

United hävisi Chelsealle viikonloppuna tylysti 0-4. Redknapp ihmettelee erityisesti Mourinhon varovaista pelitapaa.

– Mikä järki Mourinhon oli ostaa luovia ja mielenkiintoisia pelaajia kuten Paul Pogba ja Henrikh Mkhitarjan, jos hän peluuttaa joukkuettaan noin negatiivisesti? Redknapp kysyy Daily Mailin kolumnissaan.

– Manchester Unitedin joukkue on lahjakas ja taitava, miksi he yrittävät hakea Chelsealta vain tasapeliä, eivätkä yritä voittaa? Avausjaksolla Marcus Rashford ja Jesse Lingard pelasivat kuin ylimääräisinä puolustajina. Peli on todella puolustusvoittoista, eivätkä pelaajat pääse käyttämään luovuuttaan ja ilmaisemaan itseään.

– En ymmärrä sitäkään, miksi Mkhitarjan ei pelaa, mutta Marouane Fellaini on kentällä koko ajan. Paitsi jos Mkhitarjan on loukkaantuneena. Fellainin pelaaminen on niin vaikeaa, että se vaikuttaa Pogbankin pelaamiseen.

– Jos sama meno jatkuu, pukukopin ilmapiiri myrkyttyy nopeasti, Redknapp arvelee.

– Ihmiset sanovat, että pelaajien pitää sopeutua Josen tyyliin, mutta olen eri mieltä. Hänen on muututtava ja tehtävä joukkueesta yhtä mielenkiintoinen, mitä se on ollut ainakin 20 vuotta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!