Jürgen Klopp illan huippuottelusta: ”Suhtaudumme vakavasti jokaiseen kilpailuun – haluamme pokaalin!”

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Tottenham kohtaavat tiistaina Englannin Liigacupissa Anfield Roadilla. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että kilpailu on joukkueelle tärkeä.

Valioliigassa Liverpool on kärjen kanssa tasapisteissä kolmantena, Tottenham viidentenä vain pisteen perässä. Historiatilasto on kiinnostava: Tottenham on voittanut Liverpoolin viimeksi liki neljä vuotta sitten. Kolme edellistä ottelua on tosin päättynyt tasan, kuten kahden kuukauden takainen liigaottelu.

Elokuun lopussa White Hart Lanella pisteet tasattiin 1-1, kun James Milner vei Poolin ensin johtoon, mutta Danny Rose tasoitti toisella jaksolla.

– Olemme hyvässä tilanteessa juuri nyt ja peli toimii. On pysyttävä koko ajan keskittyneenä, että säilytämme iskukykymme, Klopp sanoo Liverpoolin nettisivuilla.

– Tänään fokus vaihtuu Valioliigasta Liigacupiin. Pidän tästä kilpailusta todella paljon, viime kaudella olimme finaalissa ja lähellä voittoa.

Klopp ei halua, että seura ottaa mitään kilpailua yliolkaisesti. Ei edes Liigacupia, vaikka se tulee brittihierarkiassa selkeästi Valioliigan ja FA Cupin takana.

– Mielestäni jokaiseen kilpailuun on suhtauduttava tosissaan. Meidän on yritettävä kaikkemme, että voittaisimme tämän pokaalin. Matkaa sinne vielä on ja se vaatii isojen haasteiden voittamista. Ja juuri illan vastustaja Tottenham on tällainen iso haaste, Klopp sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.