Jürgen Klopp: ”Tämä joukkue tulee saavuttamaan suuria”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Manageri Jürgen Klopp kertoo Goal.comille, että hänen aikansa Liverpoolissa on ollut paljon parempaa, mitä hän koskaan osasi odottaa.

Viime kaudella Klopp johdatti joukkueensa kahteen cup-finaaliin ja tämä kausi on alkanut loistavasti. Joukkue on Valioliigassa kakkosena vain kaksi pistettä Manchester Cityn takana.

– Kun pääsin Liverpooliin, se oli unelmieni täyttymys. Ja tämä on ollut hienompaa kuin edes osasin odottaa. Olemme nyt näyttäneet seuran faneille ensimmäiset askeleet ja rakastan sitä, että me tulemme jatkamaan tätä kehitystä, Klopp sanoi.

– Ihmiset puhuvat paljon siitä, miten kauan aikaa on edellisestä mestaruudestamme. Mutta jo nyt olemme nousseet vuodessa ihan uudelle tasolle. Uskon, että me voimme saavuttaa pian tässä seurassa jotakin todella suurta, mutta fanien on oltava vielä hetki kärsivällisiä, Klopp ennusti.

Liverpool on voittanut tällä kaudella jo mestari-Leicesterin, Chelsean ja Arsenalin. Kloppin pelityyli toimii.

– Kun minulle tullaan puhumaan, aina nousee esille juokseminen ja kova työ. Teemme sitä enemmän kuin muut, prässäämme korkealta ja vastaamme vastustajan prässiin. Mutta ne ovat vain osa kokonaisuutta. Siellä on kuitenkin menestyksen siemen, Klopp sanaili.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!