Karahtiko Ilveksen kultasauma: ”Pakko kaivaa taistelukirves esiin!”

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves ja HIFK taistelivat perjantaina kummallekin erittäin tärkeistä pisteistä ja molemmat saivat lopulta yhden 1-1-tasapelin myötä. Nyt Ilveksen on ihan pakko voittaa jäljellä olevissa otteluissa sekä liigan ykkönen IFK Mariehamn ja kakkonen HJK, jos mielivät mestaruuteen – eikä sekään välttämättä riitä.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss piti pistejakoa oikeutettuna tuloksena.

– Tasapeli on aika ottelun näköinen tulos. Lähdettiin hyvällä itseluottamuksella peliin ja hallitsimme ottelua, mutta HIFK puolusti hyvin. HIFK:n johtomaali oli huonosti puolustettu meiltä, mutta toki myös hieno viimeistely. Lopussa saimme vähän kiriä ja eväät riittivät tällä kertaa tasapeliin, kommentoi Wiss.

Ilveksen 18-vuotias superlupaus Mikael Soisalo puuttui perjantain ottelusta, mutta maanantain huippukamppailussa HJK:ta vastaan hänet nähtäneen jälleen Tammelassa.

– Soisalo tuli maajoukkuereissulta hieman väsyneenä ja hänellä oli pieni alaraajavamma. Maanantaina HJK:ta vastaan hän on mukana. Kaivetaan jälleen se taistelukirves esiin ja mennään kentälle. Nyt on se hetki, jatkoi Wiss.

(Lähde: Veikkausliiga, Ilveksen nettisivut)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.