Kylmiä väreitä: HJK:n tähtihetket Mestarien liigan lohkovaiheessa Viasatilla

© Kuva: Juha Tamminen

Tunteeton lienee se (1990-luvulla elänyt) suomalaisen jalkapallon ystävä, joka pystyy katsomaan tänään keskiviikkona klo 14.30 Viasat Jalkapallo -kanavalla alkavan makasiiniohjelman ilman lämmintä läikähdystä sydänalassa.

Ohjelma muistelee Aki Riihilahden ja Mika Lehkosuon haastattelujen sekä tietysti vanhan kuvamateriaalin avulla HJK:n toistaiseksi ainutkertaista visiittiä Mestarien liigan lohkovaiheessa syksyllä 1998.

Vaikka itse ohjelma menisi ohi, kannattaa vähintäänkin kurkata täältä maalit, joilla HJK otti, kahden tasapelin lisäksi, ainoan voittonsa lohkossa. Lehkosuo viimeistelee pilkulta ja Mika ”Hirvi” Kottila syöksypuskee unohtumattomasti pallon Benfican verkkoon.

Tämän kauden Mestarien liiga jatkuu Viasatilla ja Viaplaylla jälleen ensi viikolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.