Marko Rajamäki lähtee – tässä on KuPS:in uusi päävalmentaja

© Kuva: Juha Tamminen
Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Kuopion Palloseuraa kaksi vuotta valmentanut Marko Rajamäki lähtee seurasta tämän kauden jälkeen, hän ei saanut jatkosopimusta.

Uusi kuopiolaisten luotsi on 40-vuotias Jani Honkavaara, joka sai kesken kauden potkut HIFK:sta. Sopimus on mallia 1+1 vuotta.

– Ensiksi meille on tärkeätä saada omia nuoria junioreita edelleen eteenpäin ja siihen Jani Honkavaara on erinomainen valinta. Hän on tottunut kehittämään nuoria pelaajia ja luottamaan heihin. Honkavaara sopii siten hyvin meidän strategiamme toteuttajaksi tältä osin, sanoo KuPS:in puheenjohtaja Ari Lahti seuran nettisivuilla.

– Toiseksi Honkavaara on saanut niukalla budjetilla hyviä tuloksia aikaiseksi ja toivomme, että hyvälle menestykselle saadaan edelleen jatkoa. Kolmanneksi hän on nuorehko, nousukiidossa oleva menestysnälkäinen valmentaja sekä hyvä ihmistuntija ja pedagogi. KuPS tarjoaa hänelle hyvän mahdollisuuden kehittyä valmentajana ja me uskomme, että asetetut kilpailulliset tavoitteet pystytään hänen johdollaan saavuttamaan, Lahti sanoo.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Osasuna ja Betis perjantain La Liga-matsissa! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!