Mestari-SJK noussut mestaruustaisteluun: ”Olemme täydessä iskussa”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga jatkuu perjantaina vajaan kahden viikon pituisen maaottelutauon jälkeen. Tauko tuli hallitsevan mestarijoukkueen SJK:n päävalmentajan Simo Valakarin mukaan loistavaan saumaan.

– Maajoukkuetauon jälkeen kiva päästä Veikkausliigan loppuratkaisujen pariin. Tauko tuli meille erinomaiseen paikkaan, kun olimme pelanneet erittäin kovan syyskuun. Nyt pääsimme vähän freshaantumaan, sekä harjoittelemaan hyvin ja nyt olemme täydessä iskussa ennen loppuratkaisuja, Valakari kertoi seuran nettisivuilla.

SJK on noussut liigassa jo kolmanneksi kahden pisteen päähän kärjessä olevasta IFK Mariehamnista. Sen loppuohjelma on kärkinelikosta helpoin. Ensin se kohtaa kotonaan FC Lahden ja PK-35:n, sitten päätöskierroksella vieraissa HJK:n. Ottelu saattaa hyvinkin ratkaista mestaruuden, sillä HJK on nyt pisteen edellä SJK:ta.

Kuuden viime ottelun kuntopuntarissa SJK on liigan ykkönen 16 pisteellä. Neljäntenä pisteen SJK:n takana olevalla Ilveksellä on 14 pistettä, HJK:lla vain yhdeksän ja IFK Mariehamnilla kahdeksan.

(Lähde: Veikkausliiga)