Manchester Unitedin valmentajaa Jose Mourinhoa uhkaa The Sunin mukaan toimitsijakielto, joka voi pisimmillään olla neljän ottelun mittainen.

Mourinhoa odottivat kurinpitotoimenpiteet jo parin viikon takaisen Liverpool-ottelun kommenttien vuoksi. Tuolloin hän kritisoi ottelun tuomarivalintaa, koska päätuomari Anthony Taylor asuu aivan ManU:n stadionin vieressä. Mourinho epäili, että Taylor varoisi ManU:n suosimista, mikä saattaisi kääntyä Liverpoolin eduksi.

Lauantaina Mourinho ajettiin ulos kentältä, kun hän raivosi Burnley-ottelun tuomarille puoliajalla. Portugalilaisluotsin mielestä ManU olisi ansainnut rankkarin juuri ennen puoliaikaa.

Seurauksena on automaattisesti yhden ottelun toimitsijakielto ja vajaan 9000 euron sakot. Englannin jalkapalloliitto FA kuitenkin harkitsee tavallista kovempaa rangaistusta Mourinholle, koska tämän tuomareihin kohdistuvat ulostulot ovat toistuneet niin monesti.

Mourinho on saamassa The Sunin mukaan jo yksin Burnley-pelistä kahden ottelun toimitsijakiellon.

FA:lla on muistissaan vielä Mourinhon aiemmat tuomarikommentit. Viimeksi portugalilainen sai toimitsijakiellon Chelseata valmentaessaan marraskuussa 2015.