SJK:n Simo Valakari kritisoi omiaan: ”Puolustuspeli on saatava kuntoon!”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK pelaa illalla kauden viimeisen kotiottelunsa PK-35:ttä vastaan. Mitalit kiiltelevät yhä joukkueen silmissä, eikä mestaruuskaan mahdoton ole.

– Viimeinen kotipeli edessä ja pelaamme vielä mitaleista. Olemme myös erittäin hyvässä iskussa tällä hetkellä, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran nettisivuilla.

PK-35 on jo tuomittu putoamaan liigasta, joten se pelaa enää kunniasta. Kovin hyvin ei ole kulkenut: takana on yhdeksän peräkkäistä tappiota maalierolla 4-20. Edellisestä voitosta on aikaa jo yli neljä kuukautta.

– PK-35 Vantaata vastaan meidän todella täytyy kiinnittää huomiota puolustuspelaamiseemme, sillä perjantain kotipelissä päästimme kaksi maalia, mikä tekee aina pelistä hankalamman, Valakari sanoo.

Hän viittaa perjantain kamppailuun FC Lahtea vastaan. llman panosta pelanneet vieraat johtivat jo kahdesti, mutta Billy Ionsin loppuhetken osuma pelasti edes pisteen. Voitolla SJK olisi nyt tasapisteissä sarjakärki IFK Mariehamnin kanssa.

– Joukkue on kuitenkin edelleen hyvässä iskussa ja meillä on kaikki samat pelaajat käytettävissämme kuin oli perjantainakin, Valakari kertoo.