Video: Malmö ratkaisi Allsvenskan-mestaruuden – tuomarikin sai juosta fanien alta pois

© Kuva: Getty Images

Malmö FF on Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin mestari vuosimallia 2016. Mestaruus ratkesi viime keskiviikkona, kun seura otti 0-3-voiton Falkenbergistä. Malmön fanit järjestivät melkoiset juhlat ottelun päätyttyä.

Malmö palasi mestariksi yhden välivuoden jälkeen. Vuonna 2015 mestaruutta juhli IFK Norrköping. Malmö voitti kaksi sitä edeltävää mestaruutta. Mestaruus oli Malmölle 19. ja seura nousi Allsvenskanin menestyneimmäksi (eniten mestaruuksia) seuraksi mestaruuden myötä.

Ottelun loppuminuuteilla Malmön fanit odottivat kiltisti päätyrajan tuntumassa, mutta kun loppuvihellys tuli, juhlat olivat valmiit alkamaan. Fanit täyttivät kentän kokonaan alle kymmenessä sekunnissa. Päätuomarikin juoksi fanien alta pois heti vislattuaan ottelun päätökseen.

Katso video Malmön mestaruusjuhlista täältä (Fotbollskanalen). Fanien juhlat alkavat videolla kohdassa 3.15.