Barcelonalle loistouutisia ennen El Clasicoa: ”He ovat täysin pelikunnossa!”

© Kuva: Getty Images

Lauantaina pelataan Barcelonan ja Real Madridin klassikko-ottelu Camp Noulla. Barcelonan valmentaja Luis Enrique kertoi tiistaina hyviä uutisia.

Lokakuun lopussa pahan polvivamman saaneen joukkueen kapteenin Andres Iniestan ei odotettu toipuvan otteluun, mutta hän on mukana. Samoin hienosti alkukauden pelannut ranskalainen keskuspuolustaja Samuel Umtiti.

– Iniesta ei pelaa keskiviikkona cupin ottelussa Herculesta vastaan pelikieltonsa vuoksi, mutta olisi ilman sitä saanut minuutteja jo nyt. Hän on täysin kunnossa lauantaita varten, Enrique sanoi IBTimesin mukaan cup-ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Umtiti harjoitteli tänään aivan normaalisti kuten muu joukkue, joten hänkin on kunnossa lauantaina.

Molemmat joukkueet säästelevät huippupelaajiaan cupissa, sillä veri punnitaan lauantaina. Lehden mukaan Barcan pelaajista lepäävät keskiviikkona Jordi Alba, Marc-Andre ter Stegen, Gerard Pique, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andre Gomes, Lionel Messi ja Neymar.