Jose Mourinholla hurja suunnitelma tammikuuksi – Bayern Münchenin tähti ja iso siirtokassa!

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Jose Mourinho käytti jo kesällä uusiin pelaajahankintoihin liki 200 miljoonaa euroa, mutta Mirrorin mukaan Mourinho väittää, että Manchester Unitedin on käytettävä jo tammikuun siirtoikkunassa liki sama summa, jos se haluaa taistella paikasta ensi kauden Mestarien liigaan, liigamestaruudesta puhumattakaan.

Erityisesti Mourinho haluaa vahvistaa puolustustaan, johon hän tarvitsee lehden mukaan kaksi uutta pelaajaa. Ykköstähtäin on Bayern Münchenin itävaltalainen puolustaja David Alaba.
Alaban hinta liikkuu yli 50 miljoonassa eurossa ja myös naapuriseura Cityn Pep Guardiola haluaa hänet.

Mourinhoa kiinnostaa myös liki 40 miljoonan euron arvoinen Southamptonin 25-vuotias hollantilaispuolustaja Virgil van Dijk sekä Bayer Leverkusenin 25 miljoonan arvoiseksi arvioitu Aleksandar Dragovic.

Hankinnat lienevät välttämättömiä, sillä nyt loukkaantuneena oleva norsunluurannikkolainen Eric Bailly lähtee tammikuussa viikoiksi Afrikan mestaruusturnaukseen, Mourinho ei luota Luke Shawn ja Chris Smallingin henkiseen vahvuuteen, ja Marcos Rojo sekä Matteo Darmian eivät hekään kuulu Mourinhon suunnitelmiin.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!