Real Madridin iltapuhde Puolassa ei sujunut ruusuisesti keskivikkoiltana. Legia Varsova varasti kotikentällään Real Madridilta pisteen 3-3-tasapelillä. Ilta ei ollut myöskään Real-tähti Cristiano Ronaldolle ruusuinen.

Ronaldo syötti ottelussa Gareth Balen avausmaalin vain 57 sekunnin jälkeen, mutta muuten portugalilaistähti oli varjojen mailla. Lisäksi Ronaldon väitetään viimeisten kuvatodisteiden perusteella talloneen Legian pelaajan päälle maalin edessä.

Kuvista näkyy, että Ronaldo on ainakin todella lähellä astua Legian pelaajan päälle maalin edessä. Lisäksi Legian maalivahti viittoo tuomarin suuntaan siihen malliin, että teko olisi voinut olla jopa tahallinen.

Tilanteesta ei vihelletty vapaapotkua, eikä Ronaldo saanut tilanteesta minkäänlaista rangaistusta. Joko tilanne on mennyt täysin erotuomarilta ohitse tai kuvakaappaukset näyttävät pahemmalta kuin todellisuudessa tilanne oli.

UEFA:lla on mahdollisuus rankaista Ronaldoa tilanteesta vielä jälkikäteen.

Katso kuvat tilanteesta täältä (metro.co.uk).

Lähteet: 101greatgoals, Sport-english, Metro.co.uk