© Kuva: Getty Images

Zinedine Zidane soimasi pelaajiaan rajulla kädellä shokkitasapelin jälkeen: ”Analysoitavaa riittää”

Real Madrid vaikutti ottavan helpon voiton vieraskentällä Legia Varsovasta, kun se eteni jo 0-2-johtoasemaan reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Toisin kävi, kun puolalaisjoukkue nousi takaa jopa johtoasemaan, mutta pisteet jaettiin lopulta tasan maalein 3-3.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ei ollut todellakaan tyytyväinen suojattiensa esitykseen ennalta selvästi heikompaa Legiaa vastaan.

– Se oli outo ottelu, emmekä pystyneet tekemään sitä, mitä olisimme halunneet. Meidän pelaamisesta puuttui vähän kaikkea, varsinkin intensiteetti. Me menetimme sen (intensiteetin) ja sen jälkeen voi luovuttaa. Meillä riittää paljon analysoitavaa tästä, Zidane jyrisi ottelun jälkeen beIN Sportsille.

Mateo Kovacic pelasti Los Blancosin 85. minuutilla tuomalla vieraat tasoihin, mutta yksi piste lohkon heittopussista oli selvä pettymys. Varsinkin, kun Borussia Dortmund voitti oman ottelunsa ja nousi lohkon kärkipaikalle.

–  Kun johdat 2-0, täytyy ajatella hieman enemmän ja pelata yhtenäisemmin joukkueena. Emme tehneet niin, vaan annoimme heille tilaa.

– Toki se on nyt vaikeampaa (voittaa lohko), mutta tämä ei muuta mitään. Voimme yhä tulla ensimmäiseksi, ja se on myös meidän tavoitteemme, Zidane jatkoi.

Lähde: Goal, beIN Sports