© Kuva: Getty Images

Liverpool-legenda avasi syitä lopettamiselleen: ”Se alkoi turhauttaa”

Yksi Englannin maajoukkueen ja FC Liverpoolin arvostetuimmista pelaajista Steven Gerrard kertoi torstaina lopettavansa hienon ja pitkän pelaajauransa. Gerrard vietti viimeiset pelivuotensa Los Angeles Galaxyssa MLS-sarjassa.

Gerrard, 36, teki viimeisellä kaudellaan kolme maalia MLS:ssä. Gerrard avasi lopettamispäätöstään BT Sportin haastattelussa.

– Kehosi alkaa puhua sinulle. Paikkojen kolotus ja kipu tuli säännöllisemmäksi. En tuntenut kentällä enää samalla tavalla kuin ennen. Viimeisen viiden vuoden aikana olen huomannut hidastuneen jonkin verran, Gerrard kertoi.

Gerrard pelasi Valioliigassa yhteensä 433 ottelua ja keskikenttäpelaaja edusti koko uransa Liverpoolia pelattuaan Englannissa. Palkintokaapista löytyy muun muassa FA Cupin, Mestarien liigan ja Englannin Liigacupin mestaruus.

– En pystynyt enää tekemään samoja asioita kuin ennen. Suoraan sanottuna se alkoi turhauttaa, kun se jatkuu jatkumistaan, Gerrard myönsi.

Gerrard kärsi viimeisinä vuosinaan LA Galaxyssa loukkaantumisista. Miehen itsensä mukaan hän joutui liian usein toteamaan, ettei pelannut hyvin tai vastustaja oli parempi, eikä hän pitänyt siitä.

Gerrard kertoi myös, että toivoo löytävänsä itsensä tulevaisuudessa managerina. Gerrard on ollut huhujen mukaan jo palaamassa Anfieldille Jürgen Kloppin valmennusryhmään. Lisäksi Gerrard on myös yhdistetty Englannin maajoukkueen valmennustiimiin. Yksi asia on kuitenkin varma, Liverpool ei koskaan poistu seuran ex-kapteenin sydämestä.

– Liverpool on minulle kaikki kaikessa. Minulla on paljon kiitollisuuden velkaa seuralle, Gerrard sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!