ManU:n uusi tähti: ”Olemme tarpeeksi hyvä joukkue voittamaan mestaruuden”

© Kuva:

Manchester Unitedin kantavaksi voimaksi noussut Jesse Lingard on laukannut vuosia erilaisilla lainapesteillä. Nyt 23-vuotias keskikenttäpelaaja on jo toista kautta Unitedin runkopelaajia.

Vaikka Unitedin kausi ei ole alkanut loisteliaasti, Lingardin usko ei ole mennyt – päinvastoin.

– Pelaajat, jotka ovat tulleet joukkueeseen täksi kaudeksi, tulevat olemaan meille tärkeitä. Me vasta totuttelemme toisiimme ja tapoihimme. Mutta näiden neljän uuden hankinnan johdosta meillä on mielestäni erinomainen joukkue, joka on tarpeeksi hyvä voittamaan Valioliigan tällä kaudella, Lingard sanoo ManU:n nettisivuilla.

ManU hankki täksi kaudeksi Paul Pogban, Zlatan Ibrahimovicin, Henrikh Mkhitarjanin ja Eric Baillyn. ME-hankinta Pogba on saanut paljon kritiikkiä niskaansa.

– Hän tekee joukkueestamme stabiilimman. Hän on voittanut mestaruuksia Juventuksessa ja haluaa todellakin voittaa lisää Unitedissa. Paulilla on loistava syöttöskaala ja visio nähdä, mihin syöttö kannattaa antaa. Hän on todella vahva, häneltä on todella hankala saada palloa pois. Pogba sitä paitsi kehittyy lisää koko ajan, Lingard sanoo.

– Pukuhuoneessa hän on todellinen vitsiniekka. Hän tanssii koko ajan ja saa meidät muut nauramaan. Meillä on loistava ryhmä jätkiä ja hieno yhteishenki, uskon, että se vie meidät huipulle jo tänä vuonna.