Manchester City isännöi tiistai-iltana FC Barcelonaa Mestarien liigassa. Edellinen kohtaaminen päättyi pari viikkoa sitten Barcan 4-0-murskajaisiin hattutempun viimeistelleen Lionel Messin johdolla.

Barcelonan legenda, nykyään Cityä valmentava Pep Guardiola myönsi suoraan, ettei City lähde toiseen kohtaamisen parhaasta mahdollisesta asetelmasta. Vaihtoehdot oikean laitapuolustajan tontille ovat vähissä, kun Pablo Zabaleta ja Bacary Sagna ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Paikalle ovat tyrkyllä Fernando, joka pelasi ensimmäiset minuuttinsa edustusjoukkueen paidassa vasta viime lauantaina West Bromwichia vastaan Cityn 2-0-voitossa, sekä 19-vuotias Pablo Maffeo.

– Meidän täytyy ajatella, ettei meillä ole oikeita laitapuolustajia, Guardiola sanoi Cityn verkkosivuilla.

– Meillä on yksi, joka on pelannut siellä hiljattain, ja yksi 19-vuotias.

Myös Barcelona kärsii poissaoloista. Gerard Pique, Jordi Alba ja Andres Iniesta ovat sivussa loukkaantumisten takia, Jeremy Mathieu kärsii pelikieltoaan.

Loukkaantumiset avaavat Citylle mahdollisuuden voittoon, Guardiola uskoo.

– Heillä on myös tärkeitä pelaajia sivussa. Meidän täytyy oppia ensimmäisestä pelistä, Guardiola linjasi.

Manchester Cityn ja Barcelonan välinen ottelu alkaa suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla kello 21.40 alkaen. Myös verkkopalvelu Viaplay esittää ottelun Ville Kuusisen selostamana. Itse studiolähetys starttaa jo kello 21.