© Kuva: Getty Images

Tämän miehen piti saada kenkää Manchester Unitedista – nyt Jose Mourinho ei päästä

Matteo Darmiania on pidetty yhtenä varmoista tammikuun lähtijöistä Manchester Unitedista. Jose Mourinhon mieli on kuitenkin muuttunut.

Italialaisen Calciomercaton mukaan Darmian haluaa lähteä Interiin, joka myös haluaa maajoukkuetason laitapakin.

Unitedin puolustuksessa on kuitenkin käynyt kova loukkaantumiskato, eikä Jose Mourinho olekaan valmis päästämään Darmiania pois. Hän ei ollut pelannut Valioliigassa tällä kaudella vielä minuuttiakaan, mutta Burnleytä vastaan lauantaina tuli täydet minuutit.

Inter haluaisi lainasopimuksen ja siihen osto-option noin 16 miljoonalla eurolla. United ei kuitenkaan halua myydä Darmiania alle 23 miljoonalla. Louis van Gaal osti pelaajan Torinosta 18 miljoonalla eurolla vuosi sitten kesällä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!