© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga-seuralle kova päänahka harjoitusottelussa – Ruotsin suurseura kaatui

VPS voitti perjantaina pelatussa harjoitusottelussa ruotsalaisseura AIK:n lukemin 0-1.

Ottelun ainoasta maalista vastasi hiljattain jatkosopimuksen VPS:n kanssa tehnyt Sebastian Strandvall pelin toisella puoliajalla.

Ottelu pelattiin Tukholman Solnassa. AIK:n molemmat suomalaiset sopimuspelaajat Eero Markkanen ja Sauli Väisänen puuttuivat kokoonpanosta. Lisäksi AIK:lta oli poissa muun muassa tähdet Jos Hooiveld sekä uudeksi Zlataniksi tituleerattu Alexnder Isak.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta tuttu Robert Taylor, 22, sen sijaan oli AIK:n avauksessa. Taylorilla oli myös paikka viedä isännät johtoon avauspuoliskolla, mutta mies epäonnistui viimeistelyssä. Taylor on AIK:n testattavana parhaillaan.