Zlatan Ibrahimovic vihjasi: ”Nyt olen kuin Napoleon, mutta haluan vallata myös USA:n”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic voitti yhdennentoista kerran Ruotsin parhaan miesjalkapalloilijan palkinnon. Täksi kaudeksi Manchester Unitediin siirtynyt tähtihyökkääjä antoi vihjauksen jo tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Ibrahimovicin sopimus ManU:n kanssa kattaa tämän vuoden, ja sopimukseen kuuluu myös optio toisesta vuodesta. Vielä on kuitenkin epäselvää, mitä Ibrahimovic aikoo ensi kesänä tehdä.

– Se nähdään sitten. Siinä ei ole kyse vain jalkapallosta, vaan paljon muustakin. Miten voin? Miten voin fyysisesti? Miten voin henkisesti? Mutta se (henkinen puoli) on yksinkertaisin asia, sen klaaraan helposti, Ibrahimovic kertoi Aftonbladetin haastattelussa.

Ibrahimovicin tie on siirtohuhujen mukaan viemässä Yhdysvaltoihin. Ruotsalaistähden omien sanojen mukaan siirto on vain ajan kysymys.

– Se on varteenotettava vaihtoehto, ja hyvin mahdollinen jalkapallon ja kaiken sen ympärillä olevan kannalta. Näen itseni valloittamassa USA:n, aivan kuten olen tehnyt Euroopan kanssa.

– Jotkut pysyvät yhdessä paikassa koko uransa, mutta minä olen kiertänyt Eurooppaa kuin Napoleon ja vallannut jokaisen maan, jossa olen ollut. Joten ehkä minun pitäisi matkustaa Atlantin yli ja valloittaa USA myös, Ibrahimovic totesi.

Napoleon Bonaparte valloitti ja hallitsi parhaina päivinään laajoja osia Länsi- ja Keski-Eurooppaa 1700- ja 1800-luvun vaihteessa. Napoleonkaan ei vallannut silti Yhdysvaltoja. Ibrahimovicilta kysyttiinkin aikooko hän lyödä tässä asiassa myös Napoleonin.

– Kyllä. Siksi olen vielä nyt, kuten Napoleon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.