Entinen Manchester City -hyökkääjä menossa Kiinaan – tarjottu pilviä hipovaa palkkaa

© Kuva: Getty Images

Boca Juniorsissa nykyisin pelaavaa Carlos Teveziä houkutellaan isolla rahalla Kiinaan. Mirrorin mukaan Shanghai Shenhua tarjoaa Tevezille 31,5 miljoonan punnan (noin 37,7 miljoonan euron) vuosipalkkaa.

Tevez on pelannut urallaan Valioliigassa muun muassa Manchester Cityssä sekä Manchester Unitedissa. Viimeisimpänä Tevez edusti Euroopassa Juventusta kaudet 2013-15.

Viimeiset kaksi vuotta Tevez on pelannut kasvattiseurassaan Boca Juniorsissa Argentiinan liigaa. Boca Juniorsilla on joulukuun 18. päivä viimeinen ottelu ennen talvitaukoa. Lehtitietojen mukaan kyseinen ottelu saattaa jäädä Tevezin viimeiseksi.

Argentiinalaisen perässä on ollut myös PSG, mutta Tevez on väläytellyt myös lopettavansa ammattilaisuransa. Argentiinalaisen Ole-lehden mukaan Tevez olisi jo varannut lennot Kiinaan uudeksivuodeksi, ja että hän olisi jättänyt maksamatta tyttärensä koulumaksun vuodelle 2017.

– Olisi hienoa, jos saisimme hankittua hänet, Shanghai Shenhuan uusi päävalmentaja Gus Poyet sanoi Mirrorin mukaan.

Jos siirto toteutuu, Tevezistä tulisi yksi parhaiten palkatuista jalkapalloilijoista maailmassa.