Liverpool kohtaa Valioliigassa keskiviikkona kello 21.45 Middlesbroughn vieraskentällä. Liverpoolin ykkösvahdiksi täksi kaudeksi noussut Loris Karius aloittaa ottelun vaihtopenkiltä.

Karius on saanut viime aikoina paljon kritiikkiä muun muassa Sky Sportsin asiantuntijoilta Gary Nevilleltä ja Jamie Carragherilta. Liverpool-luotsi Jürgen Klopp on puolustellut suojattiansa, mutta nyt mies on saanut tehdä tilaa viime kaudella selkeänä ykkösvahtina torjuneelle Simon Mignolet’lle.

Mignolet on pelannut tällä kaudella vain viidessä Valioliiga-ottelussa. Karius sai kritiikkiä varsinkin tappiosta Bournemouthia vastaan, jolloin 23-vuotias saksalaismaalivahti päästi lisäajalla ratkaisevan maalin omienkin sanojensa mukaan helposti.

– Tästä on ollut paljon puhetta, enkä näe mitään järkeä painaa Lorista tämän läpi, koska hän on paljon parempi maalivahti, mitä hän osoitti esimerkiksi edellisessä ottelussa. Erityisesti siksi, että meillä on Simonin kaltainen maalivahti, joka on harjoitellut todella korkealla tasolla. Se oli helppo päätös, siinä kaikki, Klopp kertoi päätöksestään Sky Sportsin mukaan.

Katso Liverpoolin avauskokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 

Liverpool FC

@LFC
Confirmed #LFC squad to face @Boro this evening #MIDLIV