PSG:n päävalmentajan paikalla tuulee – nouseeko tämä mies uudeksi luotsiksi?

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Brescia - Fiorentina! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Täksi kaudeksi PSG:n peräsimeen Sevillasta siirtynyt Unai Emery on ranskalaislehdistön silmätikkuna tällä hetkellä. Tulokset eivät ole olleet toivottuja, ja seuraajaksi on jo huhuiltu tällä hetkellä työttömänä olevaa Roberto Mancinia.

PSG pelasi viime viikonloppuna 2-2-tasapelin sarjaa johtavan Nicen kanssa. Joulukuun kolmesta ottelusta PSG ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään. Emeryn palli on jo alkanut heilua, ja Le Parisien -lehden mukaan Mancini on nousemassa varteenotettavimmaksi seuraajaksi, jos Emery saa potkut.

PSG kohtaa keskiviikkona Lillen Ranskan Cupissa ja lauantaina vastassa on Guingamp sarjaottelussa. Kannattajien kärsivällisyys on ollut koetuksella, ja jos tulevista otteluista ei voittoja tule, saattaa PSG-johto tehdä nopeastikin päätöksen Emeryn jatkosta.

Mancini on tällä hetkellä työttömänä jätettyään Internazionalen kauden alussa. Mancinilla on myös kokemusta Mestarien liigasta, joka katsotaan ranskalaislehden mukaan selkeänä etuna, kun PSG valmistautuu kohtaamaan FC Barcelonan Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

PSG on Ligue 1:ssä tällä hetkellä kolmantena neljä pistettä Nicen perässä.

Lähde: The Sun

Serie A:ssa Brescia - Fiorentina! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!