Video: Arsenal-tähti päästi kamerat Ferrarinsa kyytiin: ”Miksi ihmeessä ratti väärällä puolella?”

Arsenaliin täksi kaudeksi siirtynyt keskuspuolustaja Shkodran Mustafi on ollut tärkeä palanen Arsenalin vahvassa alkukaudessa. Vloggaaja Soufiane Touzani hyppäsi Mustafin Ferrarin kyytiin ja jututti Arsenal-tähteä.

Yksi erikoisuus Mustafin Ferrarista löytyi, sillä ratti oli eurooppalaisittain vasemmalla puolella, vaikka Englannissa liikenne on vasemmanpuoleinen. Touzani ihmettelikin tätä ja kysyi Mustafilta asiasta.

– Sen on vain oltava näin. Sen pitää näyttää tältä, ratin on oltava vasemmalla puolella autoa. Se ei liity siihen, miten hyvä olen ajamaan, vaan siihen, että auto näyttäisi hyvältä, Mustafi selitteli.

Mustafi kertoi myös, miksi Ferrari on hänen suosikki autobrändinsä.

– Koska heillä on historiaa siitä, että he tekevät autoja intohimolla. He tietävät, minkälaisen auton he haluavat tehdä. Se tekee siitä niin ainutlaatuisen.

Katso video artikkelikuvan kohdalta tekstin yläpuolelta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!