Chelsea-manageri harkitsee tähtivahtinsa myymistä Real Madridiin yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on jo pidemmän aikaa ollut Chelsean ykkösmaalivahti Thibaut Courtois’n perässä. Chelsea-manageri Antonio Conte harkitsee The Sunin mukaan myymistä ensi kesänä, jos vaihdossa Chelsea saisi Real Madridin hyökkääjä Alvaro Moratan.

Real Madrid olisi valmis maksamaan belgialaisvahdista 30 miljoonaa euroa, mutta se tuskin vielä riittää Contelle. Brittilehti kirjoittaa, että Conte olisi valmis harkitsemaan kauppaa, mikäli siihen sisältyisi Juventuksessakin pelannut Morata.

Conte on ihaillut pitkään espanjalaiskärjen otteita. Nykyinen Chelsea-luotsi yritti hankkia Moratan Juventukseen jo vuonna 2014, mutta Conte siirtyi lopulta Juven peräsimestä Italian A-maajoukkueen päävalmentajaksi. Morata siirtyi Juveen, mutta parivaljakko ei koskaan ollut samaan aikaan Torinossa.

Chelsean nykyinen maalitykki Diego Costa on ollut siirtohuhujen kohteena, eikä hän ole ollut täysin tyytyväinen aikaansa Conten alaisuudessa. Mahdollinen siirto Kiinaan saattaa tapahtua ensi kesänä, ja Conte kaavailee Morataa korvaamaan Costan jättämän aukon Chelsean hyökkäyksessä.

Jos maalivahti Courtois lähtee ensi kesänä, yksi mahdollinen korvaaja hänelle olisi Torinossa tällä hetkellä pelaava Manchester Cityn sopimuspelaaja Joe Hart. Hartin tulevaisuus Cityssä on vaakalaudalla, ja osoite saattaa hyvinkin muuttua ensi kesänä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.