Diego Maradona otti kantaa entisen seuransa toimintaan: ”Hän myisi vaikka oman vaimonsa”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Diego Maradona toivoi, että Napolin ja Real Madridin välinen Mestarien liigan pudotuspeliottelu pelattaisiin nyt. Napoli-legenda otti myös kantaa Gonzalo Higuainin viime kesän siirtoon Napolista Juventukseen.

Maradonan mukaan Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan, ja siksi Napolilla olisi nyt mahdollisuus yllättää Real Madrid Mestarien liigassa. Tilanne saattaa kuitenkin olla toinen helmikuussa, kun ottelupari pelataan.

– Haluaisin, että se ottelu (Napoli-Real Madrid) pelattaisiin tänään, koska Ronaldo ei ole parhaimmillaan tällä hetkellä. Helmikussa uskon hänen joka tapauksessa olevan taas täydessä kunnossa, kuten hänen joukkuetoverinsakin, Maradona kertoi Goalin mukaan.

Maradona arvosteli myös Napolin seurapresidenttii Aurelio de Laurentiis’iä, kun hän möi Higuainin viime kesänä Serie A:n ennätyssummalla Juventukseen.

– Sanoin viime kaudella, että jos Higuain tekee 36 maalia, se on ihme. De Laurentiis tiesi, miten hyötyä siitä, myymällä hänet, koska hän myisi vaikka oman vaimonsa, Maradona vitsaili.

– Hän näki, että Juve tarvitsee hyökkääjää ja möi heille hyökkääjän. Minusta tällaiset päätökset pitäisi tehdä sydämellä, minä jäin Napoliin ja Higuain liittyi Juventukseen. Ajat ovat muuttuneet. Minä valitsin silloin paidan, nyt he valitsevat rahan, Maradona sanoi.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!