© Kuva: Getty Images

Ex-futistähdeltä hurja ennustus Chelsean ja Diego Costan tilanteesta

Chelsean supertähti ja Valioliigan maalipörssiä johtava Diego Costa ajautui riitaan joukkueen kuntovalmentajan kanssa, jonka jälkeen mies pudotettiin pois kokoonpanosta. Entinen futistähti ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija Graeme Souness ei ennusta Chelsealle helppoja aikoja.

Costa on tietojen mukaan sivussa ainakin seuraavasta ottelusta, joka pelataan tänään, lauantaina Leicesteriä vastaan vieraskentällä. Soppaa sekoittaa entisestään se, että Costalle on tarjottu 30 miljoonan punnan vuosipalkkaa Kiinan Superliigasta.

– Tämä on vihoviimeinen asia, mitä Chelsea nyt tarvitsee. Hän pelaa elämänsä jalkapalloa. Chelsea menettää hänet, ja yhtäkkiä he eivät enää ole voittamassa Valioliigaa, Souness ennusti Sky Sportsille.

Costa on tällä kaudella tehnyt 14 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Hänen sopimuksensa Chelsean kanssa on voimassa vuoteen 2019 asti.

– Jos he pystyvät puhumaan järkeä, niin ehkä he saavat hänet jäämään ainakin kauden loppuun saakka. Tässä on oltava jokin ratkaisu, joka tyydyttää kaikkia, Souness asanoi.

Souness, 63, on skotlantilainen ex-jalkapalloilija, joka pelasi muun muassa Liverpoolissa 1970- ja 1980-luvulla. Souness on toiminut myös managerina Valioliigassa. Hän valmensi muun muassa Liverpoolia vuosina 1991-94.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!