Sunderlandin ja Liverpoolin ottelu Valioliigassa oli huimaa draamaa. Ottelu päättyi lopulta tasan 2-2.

Daniel Sturridge iski avausjaksolla Liverpoolin johtoon, mutta veteraanipelaaja Jermain Defoe tasoitti rangaistuspotkusta.

Toisella jaksolla Poolin Sadio Mane iski tasoituksen – sen jälkeen, kun pallo oli tullut hänelle kahden Sunderlandin pelaajan pään kautta. Mane näytti nousevan ottelun sankariksi, mutta toisin kävi; Sebastian Larssonin vapaapotku osui muurissa olleen Manen käteen ja pallo vietiin pilkulle.

Defoe iski toistamiseen pilkulta pallon sisään. Draamaa lisäsi se, että loukkaantumisten erikoismies, Liverpoolin Daniel Sturridge loukkaantui jälleen. Hän joutui tulemaan vaihtoon 10 minuuttia ennen loppua, ja nilkutti pelin jälkeen ikävän vaivalloisesti pukukoppiin.