Hulluutta vai ei – Jose Mourinho aikoo peluuttaa ykköstykistöään Liigacupissa vaikka Liverpool odottaa!

© Kuva: Getty Images

Monet huippuseurat ovat lepuuttaneet pelaajiaan etenkin Liigacupin otteluissa, mutta esimerkiksi sunnuntaina Liverpool lähti täysin kakkosjoukkueella myös FA cupin peliin Plymouthia vastaan. Se kostautui tasapelillä kotikentällä.

Manchester Unitedilla on myös kova otteluruuhka. Joukkue on pelannut nyt 50 päivään peräti 13 ottelua, mutta manageri Jose Mourinholla ei ole aikeita lepuuttaa tähtiään tiistain Liigacupin välierässä Hullia vastaan – ei, vaikka sunnuntaina on edessä supertärkeä Valioliigan kamppailu Liverpoolia vastaan.

– Käytän kaikkia voimia, mitä minulla on eli myös Zlatan Ibrahimovicia, Paul Pogbaa, Ander Herreraa ja Antonio Valenciaa, Mourinho sanoi ESPN:n mukaan.

Hull on Valioliigan viimeisenä ja vaihtoi juuri manageria, puikkoihin tuli Mourinhon maanmies Marco Silva.

– He palaavat semifinaalissa, mikä on heille iso mahdollisuus. Kohtaamme sunnuntaina Liverpoolin, mutta mekin haluamme päästä Liigacupin finaaliin. Osaotteluita on kaksi, mutta toinen on vieraissa. Niinpä nyt pitää iskeä kotona kaikin mahdollisin voimin.

– Heillä on nyt uusi manageri, joka on älykäs kaveri. Hän pystyy takuulla organisoimaan joukkueensa pelin erittäin hyvin, Mourinho sanaili.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.